{{Message}}

Thinklabs One digitaalinen stetoskooppi

Thinklabs One -stetoskooppi vahvistaa ääniä yli 100x ja käyttää tavallisia kuulokkeita. Stetoskoopissa on vakiomallinen 3,5 mm liitin, joten voit käyttää korkeatasoisia kuulokkeita vanhan ajan letkustojen sijaan. 

Monidrop infuusiomonitori

Mediqin valikoimiin on tullut uusi suomalainen tuote Monidrop. Monidrop on infuusiomonitori, joka laskee tippanopeutta sekä kokonaisvolyymia. Monidrop ei ole infuusioautomaatti tai ”tippapumppu”, vaan erittäin helppokäyttöinen monitori, joka on vaivaton ottaa käyttöön. Monidropin pystyy liittämään kaikkiin Suomessa markkinoilla oleviin tippaletkuihin eikä erillisiä letkuja tarvita. 
Kampanjatarjous 545,- alv 0 % 31.3.2018 asti! 

Sinuscan 301 ultraäänilaite

Sinuscan™ 301 -ultraäänilaite sinuiitin nopeaan diagnosointiin. Helppokäyttöinen laite diagnoosin tueksi - ei säderasitusta. Valmistettu Suomessa

ScopeControl

Ainoa täysin automaattinen jäykkien endoskooppien suorituskykyä mittaava laite, joka mahdollistaa tähystimen läpikotaisen tarkastelun ja varmistaa optiikan toimintakunnon ennen seuraavaa toimenpidettä.

Parantaa potilasturvallisuutta ja vähentää infektioriskejä. Ennaltaehkäisee heikosta leikkausalueen näkyvyydestä johtuvia viiveitä ja haittoja.

HEINE iC1 digitaalinen dermatoskooppi

HEINE iC1 on uusi kuvauslaite kliinisten ja dermatoskooppisten kuvien tallentamiseen. Sen avulla voit dokumentoida, monitoroida ja varmistaa erilaiset diagnoosit melanoomista ja muista ihomuutoksista. Käytetään Apple® iPhone® 5, 5s, 6 tai 6s laitteissa. Katso ja näytä potilaasi tutkimustulokset suoraan näytöltä tai lähetä heti eteenpäin konsultoitavaksi.

Iso-Gard-maski

Kaasunpoistolla varustettu happimaski heräämöhoitoon.

ISO-Gard -maski huolehtii samanaikaisesti potilaan postoperatiivisesta happeuttamisesta ja poistaa uloshengitetyt anestesiakaasut tehokkaasti.

Cryo Professional -kryohoitolaite

Helppo ratkaisu pieniin iho-ongelmiin - kudos tuhotaan jäädyttämällä.

Valmiste on tarkoitettu seuraavien ihovaurioiden hoitoon: genitaalisyylät, ontelosyylät, ihopolyypit, syylät (jalkapohjan, tavalliset, litteät), rasvasyylät, aktiininen keratoosi, kasvoissa ja muualla, pigmenttiläiskät, kasvoissa ja muualla.