{{Message}}

Monidorin Monidrop nyt myynnissä Mediqissä

UUTUUS - tippalaskuri, joka helpottaa päivittäistä työtäsi.

Mediqin valikoimiin on tullut uusi suomalainen tuote Monidrop. Monidrop on infuusiomonitori, joka laskee tippanopeutta sekä kokonaisvolyymia. Monidrop ei ole infuusioautomaatti tai ”tippapumppu”, vaan erittäin helppokäyttöinen monitori, joka on vaivaton ottaa käyttöön. Monidropin pystyy liittämään kaikkiin Suomessa markkinoilla oleviin tippaletkuihin eikä erillisiä letkuja tarvita. 

Käyttökohteita muun muassa
- perusnestetiputukset
- antibioottitiputukset
- verituotetiputukset

Katso Kalevan uutinen: Oululainen Monidor kehitti tippalaskurin potilaita varten.


Mediq Suomen asiakaskokemustutkimus antoi huipputuloksen

Teetimme marraskuussa 2017 kvalitatiiviseen haastattelututkimuksen tarjous- ja asiakaspalvelumme toiminnasta. Tutkimuksen toteutti Balentor Oy ja haastatteluun vastasi 80 asiakastamme. ​Saimme erinomaiset arviot - kokonaisarvosana (asteikolla 1-5) oli 4,14 ja toiminnottain eroteltuna asiakaspalvelutiimin arvosana 4,3 ja tarjoustiimin arvosana 3,9. 

Erään asiakkaamme antama palaute kuvastaa hyvin asiakkaidemme yleistä näkemystä asiakaspalvelustamme:

”Oma yhteyshenkilö, joka on aina minuun päin yhteydessä tai minä häneen, miten sitten sattuukin. Saan sieltä oikein hyvää palvelua. Mukavia edustajia, erinomainen toimintavarmuus ja Mediqiin voi luottaa hyvin. Mielestäni heillä on tekemisessä sellainen positiivinen ilmapiiri. Meillä on kumppanina yli 200 firmaa, ja olen kyllä sitä mieltä, että Mediq on ykkönen, todella vähän virheitä ja nopeasti saadaan tarvikkeet. Sivut on selkeät, selkeät palautekaaviot, kokonaisuus on toimiva.”

Kiitos kiitoksista - on ilo palvella ja yhteistyöllä saamme aikaan parhaat tulokset!