{{Message}}

Mediq lyhyesti

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 12 maassa ja sen liikevaihto on 1,2 miljardia euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon sekä laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja. Asiantuntijamme eri erikoisaloilta kouluttavat terveydenhuollon ja laboratorioiden henkilökuntaa tuoden mukanaan uudet menetelmät, edistykselliset ratkaisut sekä laitteet, tarvikkeet ja välineet maailmalta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Myyntitehtävien lisäksi meillä löytyy vahvoja ammattilaisia asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston, logistiikan, taloushallinnon ja teknisen palvelun organisaatioissa. 

Katso lisää Mediq Suomesta  

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan!


Haemme nyt myyntiryhmäämme 

Tuotepäällikköä vastaamaan suojaus, peittely ja leikkaustekstiileistä 

Tuotepäällikkönä vastaat tuotealueesi myynnistä koko Suomen alueella ja ohjaat myyntikenttää onnistumaan tavoitteissa. Tehtäviisi kuuluu markkinoinnin, myynnin, tuotevalikoiman hallinnan, toiminnan suunnittelun ja johtamisen tehtävät. Aktiivinen yhteistyö toimittajien ja asiakkaiden kanssa luo kiinnostavan ympäristön toiminnalle. Myynnin ennustaminen yhdessä osto-organisaation kanssa ja varaston ohjaus kuuluu osana työkuvaasi. Kykenet itsenäiseen työhön ja samalla olet myös vahva tiimipelaaja. 

Otat työssäsi vastuuta, kehität yrityksen toimintaa ja ymmärrät muuttuvan toimintaympäristön. Osaat organisoida tapahtumia ja työstät markkinointimateriaalia yhdessä markkinointiosastomme kanssa. Meillä Mediqissä jokainen on oman työnsä laatupäällikkö. 

Toivomme, että sinulla on kokemusta myynnistä terveydenhuollon tuotteiden parissa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi: 
• matkustusvalmiutta 
• aikaansaavaa työskentelytapaa ja kykyä päätöksentekoon 
• positiivista otetta toimintaan 
• paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja 
• yhteistyötaitoja 
• sinnikkyyttä ja joustavuutta 
• englannin kielen taitoa 
• vahvaa asiakassuuntautuneisuutta 
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn 
• terveydenhuoltoalan koulutustausta 

Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa.

Tunnistatko itsesi kuvauksesta? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään 18.5.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Pia Wahtera-Mattsson +358 46 876 5122 8.5.2018 klo 9.00-10.00 ja 9.5.2018 klo 14.00-15.00.